De Mediar BV website maakt gebruik van Cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk. Meer informatieEchtscheiding Maastricht

U overweegt een echtscheiding en u woont in Maastricht en omgeving.


U wilt uw echtscheiding in Maastricht regelen? Uw echtscheiding in Maastricht regelt u bij ons tegen vasttarief.  Mijn naam is Jos Segers en ik ben Scheidingsmakelaar en als zodanig aangesloten bij de landelijk werkende organisatie van De Scheidingsmakelaar. Ik werk in de regio Zuid-Limburg. Ik ben van huis uit financieel adviseur met specialisatie in echtscheiding en hypotheek en specialisatie in vermogenopbouw en scheiding. Ik ben al meer dan 25 jaar als zelfstandig ondernemer actief als Erkend Hypotheekadviseur, financieel adviseur.

Ervaring heeft mij geleerd dat er bij scheiding veel vermogensverlies optreedt omdat de advocatuur en mediators geen tot weinig verstand hebben van financiële zaken rondom hypotheek en vermogensopbouw producten zoals levensverzekeringen en pensioenopbouw. Vroeger kwamen relaties na hun scheiding, met het echtscheidingsconvenant naar kantoor om uitvoering te geven aan de afspraken in het echtscheidingsconvenant welke door de advocaat was opgesteld. Maar al te vaak waren de zaken, vastgelegd in het echtscheidingsconvenant, juridisch wel goed maar in de praktijk in zijn geheel niet of niet goed genoeg uitvoerbaar waren. Precies de reden om mij naast mijn bestaand vakgebied te specialiseren als Scheidingsmakelaar.

Om meer te lezen over allerlei zaken rondom scheiding klik hier >>

Meer informatie

Uw naam
Telefoon
Uw e-mail< terug | afdrukken | tekst | Echtscheiding Maastricht

Mediar B.V.
Poststraat 14
6431 HL Hoensbroek
T 088 - 0111888
F 084 - 7458604
E info@mediarbv.nl