De Mediar BV website maakt gebruik van Cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk. Meer informatieEchtscheiding Valkenburg

Uw overweegt een echtscheiding en woont in Valkenburg en omgeving.


U woont in Valkenburg en overweegt een echtscheiding aan te gaan? U kunt dan bij Jos Segers Scheidingsmakelaar voor Heerlen en Maastricht en omgeving terecht. Aangesloten bij de landelijk werkende organisatie van De Scheidingsmakelaar waarmee kwaliteit in dienstverlening wordt gewaardborgd. Jos Segers is van huis uit financieel adviseur met specialisatie  echtscheiding en hypotheek en specialisatie vermogenopbouw en scheiding. Al meer dan 25 jaar zelfstandig ondernemer als Erkend Hypotheekadviseur en financieel adviseur.

Ervaring heeft mij geleerd dat er bij scheiding veel vermogensverlies optreedt omdat de advocatuur en mediators geen tot weinig verstand hebben van financiële zaken rondom hypotheek en vermogensopbouw producten zoals levensverzekeringen en pensioenopbouw. Iedere keer weer moest ik, nadat de scheiding uitgesproken was, zaken voor mijn relaties regelen die juridisch wel klopten maar in de praktijk niet of niet goed genoeg uitvoerbaar waren. Precies de reden om mij, naast mijn bestaand vakgebied, te specialiseren als Scheidingsmakelaar.

Om meer te lezen over allerlei zaken rondom scheiding klik hier >>
< terug | afdrukken | tekst | Echtscheiding Valkenburg

Mediar B.V.
Poststraat 14
6431 HL Hoensbroek
T 088 - 0111888
F 084 - 7458604
E info@mediarbv.nl