De Mediar BV website maakt gebruik van Cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk. Meer informatie


Mediar BV - Hypotheken - Landingpages Hypotheken - Wijzigen aflossing hypotheek

Wijzigen aflossing hypotheek

U heeft nu een verzekering op basis van beleggingen, maar wenst deze te wijzigen naar een bankspaar-hypotheek met de laagste hypotheekrente?


Mediar BV staat al vele jaren garant voor persoonlijke kwaliteit en onafhankelijkheid in hypotheekadvisering met de laagste hypotheekrente in Limburg. (Bijvoorbeeld Heerlen, Hoensbroek,  Brunssum, Sittard-Geleen, Valkenburg of Maastricht)

U heeft een hypotheek lopen waar u in principe tevreden mee bent, maar u wilt uw hypotheek straks gegarandeerd aflossen en niet meer door een beleggingsverzekering? Vraag dan naar onze dienstverlening voor wijziging aflossingsvorm van uw lopende hypotheek. Omzetten naar spaarhypotheek of bankspaarhypotheek is vaak goed te realiseren.

Op de pagina 'Hypotheken' hebben we precies op rij gezet, wat we u concreet te bieden hebben en wat daarbij uw voordeel is.

Wij helpen u met het omzetten van uw beleggingshypotheek naar een bankspaarhypotheek, met inbreng van uw huidige polis en kijken naar alle fiscale regelgeving rondom uw hypotheek.

 

 

Meer informatie

Uw naam
Telefoon
Uw e-mail< terug | afdrukken | tekst | Wijzigen aflossing hypotheek

Mediar B.V.
Poststraat 14
6431 HL Hoensbroek
T 088 - 0111888
F 084 - 7458604
E info@mediarbv.nl