De Mediar BV website maakt gebruik van Cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk. Meer informatie


Mediar BV - De Scheidingsmakelaar - landingspages Scheidingsmakelaar - Wat kost een echtscheiding in Heerlen

Wat kost een echtscheiding in Heerlen

Wat kost een echtscheiding in Heerlen?


U wilt uw echtscheiding in Heerlen - Maastricht e.o. regelen en heeft een hoop vragen? Wat moeten we doen als we willen scheiden, waar krijgen we mee te maken, wie helpt mij bij mijn scheiding, wat kost een scheiding, allemaal reële vragen die in deze periode van onzekerheid de overhand hebben. Daarom begeleid ik u als Scheidingsmakeaar in het gehele proces, van het opstellen van ouderschapsplan tot een praktisch werkend convenant.

Uw scheiding in Maastricht, Heerlen of Valkenburg e.o. regelt u bij Jos Segers Scheidingsmakelaar en als zodanig aangesloten bij de grootste landelijk werkende organisatie van De Scheidingsmakelaar. De scheidingsmakelaar werkt tegen vast tarief, zodat u op voorhand weet waaraan u toe bent. Ik ben van huis uit financieel adviseur met specialisatie in echtscheiding en hypotheek en specialisatie in vermogenopbouw en scheiding. Ik ben om meer dan 20 jaar als zelfstandig ondernemer actief als Erkend Hypotheekadviseur en financieel adviseur

Ervaring heeft mij geleerd dat er bij scheiding veel vermogensverlies optreedt omdat de advocatuur en mediators geen tot weinig belang hechten aan financiële zaken rondom hypotheek en vermogensopbouw producten zoals levensverzekeringen en pensioenopbouw. Iedere keer weer moest ik, nadat de scheiding uitgesproken was, zaken voor mijn relaties regelen die juridisch wel klopten maar in de praktijk niet of niet goed genoeg uitvoerbaar waren. Precies de reden om mij naast mijn bestaand vakgebied te specialiseren als Scheidingsmakelaar.

Om meer te lezen over allerlei zaken rondom scheiding klik hier >>
< terug | afdrukken | tekst | Wat kost een echtscheiding in Heerlen

Mediar B.V.
Poststraat 14
6431 HL Hoensbroek
T 088 - 0111888
F 084 - 7458604
E info@mediarbv.nl