De Mediar BV website maakt gebruik van Cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk. Meer informatieSamen scheiden

Scheiden doe je samen, toch!


U wilt gaan scheiden en woont in Heerlen-Maastricht e.o. De Scheidingsmakelaar in Heerlen - Maastricht helpt u met het opstellen van een praktisch werkend ouderschapsplan en convenant. 

Uw scheiding regelt u bij Jos Segers, Scheidingsmakelaar en als zodanig aangesloten bij de groootste landelijk werkende organisatie De Scheidingsmakelaar. Jos Segers is van huis uit financieel adviseur met specialisatie in echtscheiding en hypotheek en specialisatie in vermogenopbouw en scheiding. Ik ben al meer dan 25 jaar als zelfstandig ondernemer actief als Erkend Hypotheekadviseur en financieel adviseur.

Ervaring heeft mij geleerd dat er bij scheiding veel vermogensverlies optreedt omdat de advocatuur en mediators geen tot weinig verstand hebben van financiële zaken rondom hypotheek en vermogensopbouw producten zoals levensverzekeringen en pensioenopbouw. Vaak moest ik, nadat de scheiding uitgesproken was, zaken voor mijn relaties regelen die juridisch wel klopten maar in de praktijk niet of niet goed genoeg uitvoerbaar waren. Precies de reden om mij naast mijn bestaand vakgebied te specialiseren als Scheidingsmakelaar.

Om meer te lezen over allerlei zaken rondom scheiding klik hier >>

Meer informatie

Uw naam
Telefoon
Uw e-mail< terug | afdrukken | tekst | Samen scheiden

Mediar B.V.
Poststraat 14
6431 HL Hoensbroek
T 088 - 0111888
F 084 - 7458604
E info@mediarbv.nl