De Mediar BV website maakt gebruik van Cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk. Meer informatieScheiden zuid limburg

Scheiden in Zuid-Limburg bij Scheidingsmakelaar en financieel specialist Jos Segers.


U wilt gaan scheiden en woont in Zuid Limburg? Scheiden in Zuid Limburg doet u, tegen vasttarief, samen met Jos Segers Scheidingsmakelaar in Limburg en als zodanig aangesloten bij de grootste landelijk werkende organisatie van De Scheidingsmakelaar. Ik ben van huis uit financieel adviseur met specialisatie in echtscheiding en hypotheek en gespecialiseerd in vermogenopbouw en scheiding. Ik ben al meer dan 25 jaar als zelfstandig ondernemer actief als Erkend Hypotheekadviseur en financieel adviseur.

Ervaring heeft mij geleerd dat er bij een echtscheiding veel vermogensverlies optreedt omdat de advocatuur en mediators geen tot weinig verstand hebben van financiƫle zaken rondom hypotheek en vermogensopbouw producten zoals levensverzekeringen en pensioenopbouw. Iedere keer weer moest ik, nadat de scheiding uitgesproken was, zaken voor mijn relaties regelen die juridisch wel klopten maar in de praktijk niet of niet goed genoeg uitvoerbaar waren. Precies de reden om mij naast mijn bestaand vakgebied te specialiseren als Scheidingsmakelaar.

Om meer te lezen over allerlei zaken rondom scheiding klik hier >>
< terug | afdrukken | tekst | Scheiden zuid limburg

Mediar B.V.
Poststraat 14
6431 HL Hoensbroek
T 088 - 0111888
F 084 - 7458604
E info@mediarbv.nl