De Mediar BV website maakt gebruik van Cookies. Ik ben op de hoogte, sluit deze balk. Meer informatie


Mediar BV - Sparen

Sparen

Wij bieden u de mogelijkheid om uit een aantal spaarrekeningen te kiezen bij verschillende banken. Wij selecteren hierbij op voorwaarden en hoge rentevergoedingen voor u. Hier onder leest u een aantal mogelijkheden. In de tenaamstelling heb ik voor u tevens de naam van de betreffende bank opgenomen zodat u meteen het verschil kunt zien. Wij adviseren u hiernaast in het menu te kijken voor een aantal specifieke kenmerken van de rekeningen en de actuele rentevergoeding die u van de betreffende bank ontvangt.

De Reaal Loyaal Spaarrekeningheeft de eigenschap dat uw geld altijd vrij opneembaar is. De rentevergoeding is een van de hoogste in de markt, maar een regelmatige inleg, maandelijkse automatische afschrijving van uw privé rekening is verplicht. Het minimum bedrag is € 50,- per maand en het maximum is € 500,- per maand.

De Reaal Internet Spaarrekening heeft de eigenschap dat uw geld altijd vrij opneembaar is. De rentevergoeding is een van de hoogste in de markt. Op deze rekening hoeft u niet automatisch een bedrag per maand te sparen. U kunt een bedrag geld in een keer storten en desgewenst in een latere periode weer bijstorten op terug laten boeken.

De Reaal Zakelijke Spaarrekeningheeft de eigenschap dat u als bedrijfsmatige relatie uw geld kunt storten op een spaarrekening waarover u dan een meer dan aantrekkelijke rente krijgt over zakelijkgeld dat u voor langere of kortere tijd wil laten renderen.

De Reaal Jaar Spaarrekening geeft u een basisrente plus een bonusrente over het laagste saldo dat in een kalenderjaar op de rekening staat. De Jaar Spaarrekening kenmerkt zich niet alleen door haar hoge rente maar ook door haar flexibiliteit. U bepaalt zelf hoeveel u wilt sparen. Ook mag u het gespaarde geld altijd kosteloos opnemen.

De Westland Utrecht Bank SpaarOnline rekening wordt aan uw bestaande (bank) priverekening gekoppeld en online te muteren. Het saldo is altijd kostenloos vrij opneembaar en u kunt maandelijks maar ook eenmalig een bedrag storten. De rente is variabel maar behoort tot de hoogste in de markt.
< terug | afdrukken | tekst | Sparen

Mediar B.V.
Poststraat 14
6431 HL Hoensbroek
T 088 - 0111888
F 084 - 7458604
E info@mediarbv.nl