eToro review

De internationaal bekende eToro staat bekend als betrouwbare broker speciaal voor professionals en particulieren die grote stappen op de financiële markten willen zetten, wat het slim maakt om een kijkje te nemen naar deze eToro review. Je gaat namelijk moeten letten op de zaken die bij deze broker komen kijken voordat je zomaar een nieuw account gaat openen. Je wilt immers een wel geïnformeerde keuze maken. Lees de onderstaande tekst daarom eerst goed door.

De eToro review: wie is eToro?

eToro is een bedrijf dat wereldwijd bekend is als broker. Deze broker is opgericht in 2007 in Tel Aviv als RetailFX en heeft zich inmiddels uitgebreid naar landen zoals Australië, het Verenigd Koninkrijk, De Verenigde Staten, Cyprus en Israël. Je kunt bij deze populaire broker voor particuliere beleggers en traders toegang krijgen tot een ruim aanbod aan financiële markten. In deze eToro review kan je nagaan hoe het zit met de betrouwbaarheid, het platform, de gebruiksvriendelijkheid, de betalingsopties, de kosten en de reguleringen en vergunningen.

De betrouwbaarheid

eToro kan als een betrouwbare bank worden beschouwd, aangezien ze meer dan 10 jaar actief zijn en beschikken over miljoenen klanten op wereldwijd niveau. Daarnaast wordt deze broker als een grote marktleider gezien en kan je uitgaan dat ze gereguleerd worden door zowel CySEC als FCA. Hier komt nog bij dat je profiteert van de bescherming van een garantiefonds vanuit de regulator, waarbij je tot maximaal € 20.000 verzekerd bent.

Het platform 

Uit de eToro review is naar voren gekomen dat het platform er min of meer als een game uitziet, wat klanten in de verleiding kan brengen om te denken dat het niet gaat om echt geld. Dit haalt echter niet weg dat het gaat om een fantastisch platform die over de loop der jaren heen geperfectioneerd is tot een soepel en optimaal functionerend systeem.

De gebruiksvriendelijkheid

Volgens de eToro review is eToro een zeer gebruikersvriendelijke broker waarbij je op elk gewenst moment contact op kunt nemen en waarbij je vrijwel direct kunt spreken met een ervaren, geduldige en behulpzame medewerker.

De betalingsopties en de kosten

Als het om de betalingsopties gaat, dan kan je volgens de eToro review uitgaan dat je uit een ruim aanbod aan mogelijkheden kunt kiezen waardoor je altijd op een vertrouwde manier kunt beleggen. Denk zo aan iDeal, creditcard, PayPal, bankoverschrijvingen, UnionPay, Neteller, Sofort en Skrill. De kosten die bij eToro komen kijken zijn de opnamekosten, kosten voor spread bij CFD’s, wisselkoers kosten en toeslag voor inactiviteit.

Het assortiment van eToro

Volgens de eToro review kan je bij eToro terecht voor aandelen, waaronder Amazon en Netflix, grondstoffen zoals olie en goud, forex, indexen en crypto. eToro kan als betrouwbaar beschouwd worden aangezien het gaat om een gereguleerde broker met de juiste vergunningen. eToro is gereguleerd in Cyprus via de CySEC en ook door de Engelse FCA.

Met een indrukwekkend, innovatief en klantvriendelijk platform weet je zeker dat je bij eToro veilig zit als belegger, of je nou ervaren bent of pas de beleggerswereld induikt.