Bespaar op internet en telefoonkosten

Op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon?

Wist u?


Zeven op de tien mensen kunnen € 222 per jaar besparen door over te stappen op een mobiel abonnement dat beter bij hun behoeften past.

Het aanschaffen van een nieuwe telefoon kan erg duur zijn – vooral als je het nieuwste model op het oog hebt, maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om je kosten laag te houden.

Doe je onderzoek. Is het goedkoper om de telefoon die je wilt direct of als onderdeel van een contract te kopen? Gebruik vergelijkingssites om rond te shoppen en u te helpen de beste deal voor u te vinden.

Betaal alleen voor wat je nodig hebt. Gebruik je niet veel data? Neem dan geen duur abonnement op onbeperkt data. Stem uw deal af op uw behoeften.
Onderhandelen met uw huidige leverancier. Als je contract afloopt, zullen ze wanhopig zijn om je te houden en je misschien wat goedkope deals aanbieden.
Blij met je huidige telefoon? Blijf erbij. Een Sim-only deal is veel goedkoper dan een abonnement dat bij een telefoon hoort.

Er zijn twee belangrijke dingen die u moet doen om ervoor te zorgen dat u de beste mobiele telefoondeal krijgt:

Controleer of u niet betaalt voor oproepen, sms’en en data die u niet gebruikt, of regelmatig uw limiet overschrijdt en wordt geraakt met dure rekeningen.
Kijk rond met behulp van verschillende internet vergelijkingssites. Het is altijd een goed idee om meer dan één vergelijkingssite te gebruiken om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.