Biergeschenken kopen? Lees onze handige tips en trucs

Biergeschenken zijn een uitstekende manier om waardering te tonen en een blijvende indruk te maken op jouw personeel, relaties, partners en klanten tijdens de feestdagen. Medewerkers kun je op die manier belonen voor het harde werk dat ze hebben geleverd terwijl je zakenrelaties en klanten kunt bedanken voor de business die ze met je hebben gedaan. Een biergeschenk is niet voor niets één van de populairste kerstcadeaus, maar hoe kies je het beste pakket? Lees in onze blog onze handige tips en trucs. 

Biergeschenken in een mooie verpakking

De presentatie van een cadeau is net zo belangrijk als het geschenk zelf. Een mooi verpakt cadeau kan het verschil maken en een extra speciaal tintje geven waardoor de ontvanger zich gewaardeerd voelt. De meeste leveranciers van biergeschenken bieden stijlvolle verpakkingen aan in verschillende vormen, maten en kleuren. Vaak speciaal ontworpen om te matchen bij het bier dat erin zit. Of je nu kiest voor een strakke en moderne doos of een houten kist. De verpakking verdient zeker wat extra aandacht.

Verschillende soorten biergeschenken

Wanneer je op zoek bent naar mooie biergeschenken, is het belangrijk om rekening te houden met de voorkeuren van de persoon die je het geschenk geeft. Als ze een favoriet merk of type bier hebben, is het verstandig om dat voor ze te kiezen. Als je het echter niet zeker weet, kun je kiezen voor een pakket met verschillende soorten bier of voor bieren uit een bepaalde regio. Zo kan de ontvanger nieuwe en spannende smaken ontdekken. Bovendien is het kopen van biergeschenken van lokale brouwerijen een geweldige manier om lokale ondernemers te steunen en om een gemeenschappelijke band met de locatie van je bedrijf te delen.

Pakket met speciale bieren

Speciaalbieren zijn uitstekende biergeschenken, omdat ze doorgaans niet dagelijks worden gedronken. Veel pakketten bestaan uit unieke smaken en soorten die populair zijn in verschillende landen en regio’s. Deze pakketten bieden een geweldige kans om je medewerkers of relaties kennis te laten maken met nieuwe en opwindende bierstijlen en om hun bierkennis te verbreden. Of diegene nu een doorgewinterde bierdrinker is of net begint met het ontdekken van verschillende soorten biertjes.

Biergeschenken bestaande uit bier met glas

Biergeschenken hoeven niet altijd uit meerdere biertjes te bestaan. Een pakket met een speciaal biertje en een bijpassend glas kan een prachtig cadeau zijn. Van speciaalbieren moet op een bijzondere manier genoten worden en deze speciale bierglazen zorgen voor een unieke beleving die het genot van het biertje vergroot. Dit soort geschenken zijn niet alleen praktisch, maar ze zijn ook enorm leuk om weg te geven en te ontvangen.

Bieren uit verschillende landen

Over de hele wereld wordt bier gebrouwen en landen, zoals Nederland, België, Duitsland, de Verenigde Staten en Engeland hebben bekende merken die elk hun eigen uitgesproken smaak hebben. Om de biergeschenken nog specialer te maken, kun je overwegen om bieren uit één van deze landen te kiezen. Deze zogenaamde bierboxen bevatten vaak een assortiment van verschillende soorten bieren van verschillende brouwerijen, waardoor de ontvanger de kans krijgt om nieuwe en spannende smaken te proberen. Dit type geschenk is perfect voor de echte bierliefhebber.